Affaldsdating på Maglemølle

16. oktober 2018

Vi kiggede ikke hinanden dybt i øjnene over stearinlysets skær, da Ressource City åbnede dørene for en ny form for dating torsdag den 11. oktober. Virksomhederne i Næstved blev inviteret inden for til arrangementet Business- og Affaldsdating.

Vil du se mit affald?

Virksomhederne, iværksættere og studerende fik mulighed for at komme med et oplæg, hvor de kunne fortælle om deres forretningsideer og præsentere deres eventuelle erhvervsaffald. Flere besøgende havde udvalgt specifikke dele af deres erhvervsaffald og taget med til fremvisning. Blandt andet medbragte Anders Petersen fra A. & O. Carstensen PVC, også kaldet polyvinylchlorid, som er et af de mest anvendte plastikmaterialer i verden, for at inspirere andre.

Det var første gang at Ressource City afholdt et arrangement som dette, men det er absolut ikke sidste gang. 12 virksomheder og organisationer havde medbragt erhvervsaffald og forretningsideer, som de pitchede, hvorefter at der var workshops, hvor deltagerne gav hinanden feedback om potentiale, samarbejdsmuligheder og andre relevante ting.

Vi gentager successen med affaldsdating!

Eftermiddagen var en stor succes. Deltagerne mødte op før arrangementet begyndte, og de sidste forlod først Maglemølle 17.45, 45 minutter efter at programmet var slut, for at de lige skulle være færdige med snakken. Der er ingen tvivl om at vi gentager successen i 2019.

 

Business- og Affaldsdating3
Business- og Affaldsdating4
Business- og Affaldsdating
Business- og Affaldsdating2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev