Close
Skip to content
green_change_logo_rgb

Få hjælp til grøn omstilling med en grøn forretningsplan

En grøn forretningsplan hjælper jer på vej, når I går i gang med at omstille jeres virksomhed i en grøn og cirkulær retning. Den hjælper jer med at sikre, at I får tænkt alle nødvendige dele igennem, og at I ikke mister overblikket undervejs.

Foto: Colourbox

 

En grøn omstillings- og forretningsplan hjælper jer på vej, når I går i gang med at omstille jeres virksomhed i en grøn og cirkulær retning.

 

En grøn omstillings- og forretningsplan hjælper jer med at sikre, at I får tænkt alle nødvendige dele igennem, og at I ikke mister overblikket undervejs.

Gennemgå din virksomheds produkter og processer

Når du skal lave en grøn forretningsplan, er det en god idé at afdække din virksomheds grønne potentialer ved at gennemgå din virksomheds produkter og processer.

den måde kan du tage udgangspunkt i de tiltag, som har størst mulighed for at give miljømæssige og økonomiske gevinster i din virksomhed.

Find vejledninger til elementer i forretningsplaner på virksomhedsguiden.dk

 

Cirkulær forretningsmodel kan nedbringe ressourceforbrug

Når du skal i gang med at udvikle bæredygtige produkter eller overvejer at omstille din virksomhed i en grønnere retning, kan du med en cirkulær forretningsmodel nedbringe dit forbrug af ressourcer ved at udnytte dem bedre.

På den måde kan du mindske din virksomheds påvirkning af miljø og klima, samtidig med at det er økonomisk rentabelt.

Læs om cirkulær forretningsmodel på virksomhedsguiden.dk

Projekt Green Change Zealand er støttet af: