Masser af networking til årets
Business- og Affaldsdating

6. maj 2019

Til årets Business- og Affaldsdating torsdag den 9. maj vil der ikke kun være mulighed for at høre spændende præsentationer fra forskellige virksomheder, herunder Dansk Celleglas. Ressource City har udvidet mulighederne for networking med stande og en-til-en møder.

Masser af networking til årets business- og affaldsdating

Endnu større fokus på netværk

Fokusset på vigtigheden af networking og en-til-en møder er forstærket i år. Derfor har det også været vigtigt for Ressource City at sørge for, at netop Business- og Affaldsdating tager udgangspunkt i dette.

Det er også grunden til, at det nu er muligt at booke en standplads til årets Business- og Affaldsdating.

En af årets deltagere, Danny Paulsen, deltog også sidste år, hvor han præsenterede sin virksomhed Sharepeeps. I år har han valgt at have en stand, og står klar til at fortælle om hvad Sharepeeps kan.

Netværk er væsentligt

I Ressource City vægter vi vores netværk højt. Ressource City-netværket står stærkt i samarbejdet af implementeringen af cirkulær økonomi. Vi er et stort netværk, der bistår hinanden i den grønne omstilling, hvor videns- og erfaringsdeling, innovative processer og samarbejder, samt sparring vægtes højt. Du kan se vores netværk herinde.

Du kan stadig nå at tilmelde dig!

BGB-logoer(2)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev