Ressource City blandt
de 100 bedste klimaprojekter

Realdania og Sustainia står bag Klima100-publikationen, der samler de 100 bedste klimaprojekter i Danmark. Udgivelsen hylder de grønne ideer og løsninger, og det er første gang, at de danske kommuners klimaindsatser er kortlagt på så omfattende vis. Ressource City er stolte over at være en del af de 100 bedste!

“Affald er grønt guld,” siger Næstveds borgmester

Det glæder også Næstved Kommunes borgmester, Carsten Rasmussen (S):

– Vi er rigtig stolte over at være blevet udvalgt som et af Danmarks bedste klimaprojekter. Der er ingen tvivl om, at klimaudfordringen kun kan løses, hvis vi arbejder med vores ressourcer på en ny måde, og ser affald som grønt guld.

Lancering af Klima100 til klimaevent

I forbindelse med lanceringen af Klima100 blev der afholdt et klimaevent torsdag d. 24. maj 2018 i København. Her mødte kommuner og fagfolk op for at dele og diskutere løsninger og ideer til, hvordan vi implementerer den grønne omstilling i lokalområderne på landsplan. Vores projektleder Michael Elgaard afholdt et oplæg om Ressource Citys vision og resultater.

Hvis du skulle have lyst til at læse om realiseringen af vores visioner, og de 99 andre grønne bidrag til et mere klimavenligt Danmark, kan du gratis hente Klima100-publikationen her.

KLIMA100 grafik_Twitter og Facebook