Close
Skip to content
 
 
 
 
 
Viden og vejledning om grøn og cirkulær omstilling
 
 
 
 
 
 
 

Viden til din grønne omstilling

Hvordan laver man en grøn forretningsplan, hvad bruger man en cirkulær værdikædeanalyse til i grøn omstilling og hvilke krav skal man som virksomhed være forberedt på at leve op til med den nye lovgivning, som den cirkulære klimadagsorden har ført med sig?

Der er mange ting, man som virksomhed skal forholde sig til i den grønne omstilling.

Projektet Green Change Zealand – gennemgribende grønne forandringer – har her samlet viden, værktøjer og inspiration til arbejdet med grøn omstilling i virksomheder og giver eksempler på, hvordan virksomheder i projektet arbejder med den grønne forretningsudvikling.

Der bliver indført en del ny lovgivning med væsentligt øgede krav til virksomheder i disse år som led i at lægge en dæmper på klima- og miljøkriser. Uanset om I er en produktionsvirksomhed, om I udfører håndværksarbejde eller jeres virksomhed udbyder en service, er det vigtigt, at I sætter jer ind i alle de nye krav.

Love og regler i den grønne omstilling

Uanset om I er en produktionsvirksomhed, om I udfører håndværksarbejde eller jeres virksomhed udbyder en service, er det vigtigt, at I sætter jer ind i alle de nye krav.

Se overblik over vigtigste lovgivning inden for grøn omstilling

Grøn omstilling med cirkulær værdikædeanalyse

Flere og flere danske virksomheder oplever, at de møder krav eller forventninger til grøn omstilling i flere led af deres værdikæde og forretning.

Optimering gennem cirkulær værdikædeanalyse Flere og flere danske virksomheder oplever, at de møder krav eller forventninger til grøn omstilling i flere led af deres værdikæde og forretning.

Projekt Green Change Zealand er støttet af:

Partnere i projekt Green Change Zealand:

Logo for Ressource City